Lucy Eind Logo
Gratis training op Online Ladies Day 18 april 2013

Gratis training op Online Ladies Day 18 april 2013

femalesymboldangerhar01_preview

Ter ere van Online Ladies Day (initiatief van Vrouwenfavorites.nl) geef ik op 18 april 2013, een online training. Vrouwelijke ondernemers en onderneemsters in spé zijn welkom om dit online event gratis bij te wonen.

“Je hebt een website, maar deze brengt je weinig tot geen resultaat? Of wellicht wil je een website maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Lucy Eind is webdesigner voor vrouwen en gaat speciaal voor Online Ladiesday een training geven over effectieve websites. Tijdens de online training leer je waar een goede website aan moet voldoen. Daarnaast zal Lucy enkele tips geven waarmee je meer omzet/leads binnen gaat halen met je website. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan Lucy over bijvoorbeeld je eigen website. Na de training ben je helemaal up-to-date van de laatste trends op webdesign gebied en heb je praktische informatie ontvangen welke je gelijk toe kan passen op je eigen site. Je hebt een Facebookaccount nodig om de training te kunnen volgen.”

Er worden drie trainingen gegeven op donderdag 18 april (10.00 uur, 15.00 uur & 20.00 uur) . Kies het tijdstip welke jou het beste uitkomt, geef je naam en e-mailadres door en ik stuur je tijdig een link naar het online event.

 

Deelnemen om 10.00 uur?
Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

Deelnemen om 15.00 uur?
Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

Deelnemen om 20.00 uur?
Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

 

Wat is een online training?

Webdesigner LucyEen online training is vergelijkbaar met een normale training, maar dan volg je deze thuis vanachter je computer. Een internetverbinding en een Facebook account is het enige wat je nodig hebt om het online event bij te wonen.

Ik stuur je tijdig een link naar de training. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien. Daarnaast kan je mij ook vragen stellen welke ik zal beantwoorden.

Sorry, comments are closed for this post.


Levert jouw website nieuwe klanten op? 
Meld je gratis aan voor mijn minicursus en begin direct!!

Interessant? Deel dit artikel dan met jouw netwerk! Dankje!