Lucy Eind Logo
Samenwerking met Vrouwen Verdienen Meer

Samenwerking met Vrouwen Verdienen Meer

Verheugd kan ik mededelen dat ik vanaf heden samenwerk met ‘Vrouwen Verdienen Meer’, een initiatief van Miranda Broeren.

Vrouwen verdienen meerOp www.VrouwenVerdienenMeer.nl staan geweldige tips, informatieve artikelen en e-books over het verkrijgen van meer energie, inkomen en vrije tijd. Deze waardevolle informatie wordt grotendeels kostenloos beschikbaar gesteld aan vrouwelijke onderneemsters.

Helaas is het zo dat veel van deze onderneemsters tegen (technische) vraagstukken aanlopen tijdens het implementeren van deze waardevolle tips en technieken. Hier kan ik gelukkig met mijn technische achtergrond en ervaring een mooie bijdrage leveren.  Kortom, het helpen van onderneemsters is ook een belangrijke doelstelling van ‘Vrouwen Verdienen Meer’ en daar kunnen wij elkaar prima in versterken.

 

Gratis training bijwonen + gratis e-book downloaden

ebook passief inkomen

 

Op woensdag 15 mei a.s. zal er een exclusieve online training plaats vinden. Deze training is speciaal voor volgers van Vrouwen Verdienen Meer. Wil je hier ook bij zijn? Zorg er dan voor dat je het e-book ‘Passief inkomen, jouw weg naar financiele vrijheid’ download (helemaal gratis!), en ontvang vervolgens automatisch alle updates en de mogelijkheid om je aan te melden voor de training. 

 

Sorry, comments are closed for this post.


Levert jouw website nieuwe klanten op? 
Meld je gratis aan voor mijn minicursus en begin direct!!

Interessant? Deel dit artikel dan met jouw netwerk! Dankje!