Lucy Eind Logo
Online training – Exclusief voor Vrouwen Verdienen Meer volgers

Online training – Exclusief voor Vrouwen Verdienen Meer volgers

Let wel.. Beperkt plek, dus meld je op tijd aan. Vol=Vol!

Goed dat je Vrouwen Verdienen Meer volgt!

Hierdoor krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve training. Het schijnt dat veel vrouwen tegen (technische) vraagstukken aanlopen bij het opzetten of onderhouden van een website. Daarnaast blijven resultaten of inkomsten uit hun website vaak uit.

Mijn naam is Lucy Eind en ik help vrouwelijke ondernemers met een effectieve website zodat zij hier meer resultaat mee behalen. Zoals je weet is het helpen van onderneemsters ook een belangrijke doelstelling van ‘Vrouwen Verdienen Meer’, een initiatief van Miranda Broeren. Met deze gratis online training geven we jullie een steuntje in de rug bij het verkrijgen van meer energie, inkomen en vrije tijd!

traininglaptopbw2sq

 

 

Praktische info:
Wanneer: woensdag 5 juni 2013
Hoelaat: 20.00 uur
Waar: thuis, vanachter je computer
Kosten: geen, de training is gratis

 

 

Wat ga je leren?

Tijdens deze online training leer je waar een goede website aan moet voldoen. Daarnaast zal ik enkele tips geven waarmee je meer omzet/leads binnen gaat halen met je website. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld je eigen website. Na de training ben je helemaal up-to-date van de laatste trends op webdesign gebied en heb je praktische informatie ontvangen welke je gelijk toe kan passen op je eigen site.

Je kan je aanmelden door je naam en email achter te laten op onderstaand formulier. Vervolgens zal ik je tijdig de link doorsturen naar de training.

 

Helaas we zitten vol!!

 

Wat is een online training?

Webdesigner LucyEen online training is vergelijkbaar met een normale training, maar dan volg je deze thuis vanachter je computer. Een internetverbinding is het enige wat je nodig hebt om het online event bij te wonen.

Ik stuur je tijdig een link naar de training. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien. Daarnaast kan je mij ook vragen stellen via de chat welke ik zal beantwoorden. Je hebt zelf dus geen webcam of microfoon nodig.

 

Sorry, comments are closed for this post.


Levert jouw website nieuwe klanten op? 
Meld je gratis aan voor mijn minicursus en begin direct!!

Interessant? Deel dit artikel dan met jouw netwerk! Dankje!