Lucy Eind Logo

Over Lucy

Lucy5 bw2

Lucy Eind was als jong meisje al geobsedeerd door computers en techniek. Techniek gaat haar makkelijk af. Ze ontdekt de mogelijkheden van het internet en leert zichzelf programmeren.

Na het succesvol afronden van een ‘Marketing & Communicatie’ opleiding is zij als tiener gestart met haar eigen bedrijf. Omringd door veelal mannen, stort zij zich als één van de eerste vrouwen in de wereld van webdesign. Intussen blijft Lucy zichzelf ontwikkelen door een ‘Media & Entertainment Management’ opleiding te volgen en zich bij te scholen met verschillende internet marketing cursussen. Daarnaast start en runt ze meerdere (zowel gefaalde als succesvolle) webshops en websites, en doet zo veel ervaring op in de verkoop van fysieke en digitale producten.

In 2018 verkoopt zij haar softwarebedrijf om zich vervolgens te richten op Boodschapjes.com, een startup die zorgt voor disruptie in de online boodschappenmarkt. Dit hele avontuur is op de voet te volgen in de eerste online business reality serie van Nederland: ‘Van €0,- Budget Naar Miljoenenomzet’.

 

 

 

Lucy als spreker

Ik vind het super inspirerend om mijn kennis te delen met andere (online) ondernemers. Dit doe ik bijvoorbeeld in de vorm van blogs, vlogs, online trainingen, workshops en lezingen. Je mag mij altijd benaderen om te spreken op jouw event of netwerkbijeenkomst.

>> Klik hier om contact met mij op te nemen.