Lucy Eind Logo

Website in 1 dag

Wil je een nieuwe website laten maken of je huidige vernieuwen? Zorg er dan voor dat deze aan alle nieuwe trends en eisen voldoet. Ik maak sites die er aantrekkelijk uitzien, maar ook voor jou gaan werken. Een site welke van jouw bezoekers daadwerkelijk klanten maakt. Dit doen we samen, binnen één dag zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe website.

 

Voor wie is dit interessant?

Ik werk alleen met ondernemers samen welke, net zoals mij, met energie en passie aan hun business willen werken. Langdradige trajecten met heen en weer gemail is niets voor jou. Ook heb je geen tijd om maanden te wachten totdat jouw nieuwe website klaar is. Verder sta je open voor vernieuwing en kunt snel schakelen. Pas jij in dit plaatje? Cool, lees dan verder!

 

Intakegesprek

Voordat we een datum prikken hebben we eerst een intakegesprek ter kennismaking en kijken we wat jouw wensen zijn. Daarnaast kan ik ook bepalen of het haalbaar is om jouw website in 1 dag te realiseren, wat vaak wel het geval is.

Na het intakegesprek plannen we een dag in om 1 op 1, intensief te werken aan je nieuwe website. Omdat je er zelf naast zit kunnen we snel schakelen en knopen doorhakken. Je gaat persoonlijk met mij aan de slag, en jouw nieuwe website staat binnen 1 dag online.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je kan gevraagde gegevens en documenten tijdig en compleet aanleveren (logo, beeldmateriaal etc.)
  • Je investeert één dag van je tijd en energie om gezamenlijk aan je nieuwe site te werken

 

Locatie

Is afhankelijk van jouw locatie en het weer. Dit kan bijvoorbeeld op kantoor zijn, het strand of terras.

 

Wil jij ook een website in 1 dag?
Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.